Profil

Information om Snedkermester Lars Nielsen ApS.                        

           Jeg blev udlært som bygningssnedker hos Snedkermester Paul Nielsen i Slagelse 1965 - 1969. Efter endt værnepligt i 21 mdr. og efterfølgende arbejde som snedkersvend i Slagelse indløste jeg næringsbrev i december 1972.
          
            I de følgende 5 år drev jeg virksomhed i Høngområdet i et I/S samarbejde med en kollega, hvorefter jeg i 1978 flyttede til Mullerup og startede et enkeltmandsfirma i et nedlagt karetmager- værksted. 
         
            Da pladsen efterhånden var blevet for trang, lejede jeg i 1985 nogle større lokaler i Kirke Helsinge, hvorfra jeg drev virksomheden indtil efteråret 1997, hvor jeg overtog det gamle mejeri på adressen Skolegade 10, Kirke Helsinge, hvor jeg har samlet værksted og kontor .
        
             I starten var jeg ene mand, men efter kort tid antog jeg den første lærling, og senere kom der både snedker- og tømrersvende på lønningslister, og i dag efter 27 år, har virksomheden nået en størrelse så jeg kan beskæftige ca. 10 - 15 ansatte.'
        
             Vi beskæftiger os med næsten alle områder inden for snedker- og tømrerfaget,og da vi har vores egen maskinsnedkerafdeling har vi mulighed for at fremstille de fleste løsninger under eget tag.
       
              Vores fornemste opgave er at servicere nye samt de mange trofaste kunder som har vist os deres tillid i mange år, det være sig både privat- og erhvervskunder samt kunder inden for den offentlige sektor.Med venlig hilsen

Lars NielsenComments